A tartalom nem elérhető.
Kérjük engedélyezze a sütiket (cookie).

Csipak Péter, az Immobilia Zrt. alapítója

Csipak Péter

Csipak Péter ingatlanfejlesztő, befektető, az ebben az évben 20. évfordulóját ünneplő Immobilia Zrt. alapítója. Nevéhez köthető a budapesti Fashion Street megalapítása és akvizíciója: az utca teljes ingatlanportfólióját az Immobilia Zrt. kezeli.

Csipak Péter küldetése, hogy olyan nagyszabású, emblematikus városfejlesztéseket valósítson meg Budapest belvárosában, amelyek városképformáló erejűek és hosszútávon hatással vannak az ország imázsára is.

A cégcsoport tulajdonosa szerint kizárólag olyan fejlesztéseket érdemes megvalósítani, amelyek a város és az itt élők igényeivel összhangban állnak, megőrzik a budapesti belváros értékes hagyományait és hűen tükrözik a kortárs építészeti motívumokat, ezáltal európai arculatot és rangot adva Budapestnek. Csipak Péter még a kétezres évek elején álmodta meg a Fashion Streetet, ami a mai napig az egyetlen közép-európai, egy tulajdonkézben lévő, önálló brandként működő tematikus sétálóutca.

A kezdetektől fogva nem engedett a víziójából és mindig a legmagasabb minőséget tartotta szem előtt, melynek ékes példája a 2008-ban Pro Architectura építészeti különdíjat nyert Fashion Streeten található Deák Palota, amely jelenleg is a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtja a múlt építészeti értékeinek megőrzésével. Csipak Péter és a vállalat célja, hogy ezekkel a tematikus, városfejlesztési igényű beruházásokkal újjáélessze Budapest nagy múltú városrészét.

Kapcsolat

Immobilia Zrt - Éves jelentés:
2021 / 2020 / 2019 / 2018

Cég
IMMOBILIA ZRT. / Deák Palota
Cím
1052 Budapest, Deák Ferenc u. 15.
Telefonszám / Fax
+36-1- 411 2660 / +36-1- 318-1377
E-mail
info@immobilia.hu